RAMADAN CONFERENCE - DE COMEDYSHOW 2020 (TRY-OUT) Cabaret

NAJIB AMHALI, ROUE VERVEER, ANUAR

WO 12 FEB

RAMADAN CONFERENCE – DE COMEDYSHOW 2020

Sinds 2019 hoort De Ramadan Conference thuis in het rijtje van conferences. Na een succesvol debuut met een uitverkochte theatertour en de uitgezonden registratie op NPO 1, welke door meer dan 700,000 mensen bekeken is, zijn Najib Amhali en Anuar terug. 

De Ramadan Conference, ook wel beschreven door Trouw als: ‘een vrolijke en hilarische show over de ramadan’, zal vanaf volgende maand in de theaters te zien zijn door heel Nederland.

Deze keer introduceren Najib en Anuar een nieuwe gast, niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roue Verveer (o.a. bekend van Caribbean Combo en Gabbers), waarmee zij het vasten zullen verbreken. Dit valt Roué zwaarder dan zijn voorganger Rayen Panday, daarnaast heeft hij als christen weer een andere kijk op de ramadan en wilt het kritisch hebben over de positie en rol van deze vastenmaand in de huidige maatschappij. 

Tijdens De Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, ieder met een eigen perspectief op de ramadan, het podium. Scherp, maatschappijkritisch en reflecterend theater met een humoristische twist, maar wel met de boodschap: “heb je naaste lief!”

Cast: Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer
Geproduceerd door: Het Huis van Asporaat.

Op Woensdag 12 februari is de try-out van deze geweldige show te zien in Islemunda.


PRIJZEN

Aanvang 20.15 uur

UITVERKOCHT

 

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op RAMADAN CONFERENCE - DE COMEDYSHOW 2020 (TRY-OUT)