LENA EVORA - MUZIEK EN VERHALEN UIT MIJN GEBOORTELAND Muziek

LENA EVORA

ZO 25 NOV

ABSOLUTE AANRADER! Na het succesvolle theaterconcert van vorig jaar komt Zangeres en VerhalenKunstenares Lena Evora met het vervolg! 

’’MUZIEK EN VERHALEN UIT MIJN GEBOORTELAND’’

Dit keer zingt Lena in de taal van haar geboorteland namelijk het Nederlands. Zij heeft een selectie gemaakt van prachtige liederen van bijzondere makers. Het zijn de woorden, de teksten, de melodieën die grote indruk op haar hebben gemaakt! Lena leent dan ook graag haar stem aan deze liederen voor interpretatie. Uiteraard is er ruimte voor eigen composities die speciaal voor dit theaterconcert zijn gemaakt. 

De persoonlijke verhalen kunnen niet achter blijven. De centrale vraag die de VerhalenKunstenares zichzelf stelt is ’Hoe Nederlands zij wel niet is met haar Kaapverdische roots?’ Lena neemt het publiek mee in deze zoektocht en tegen het eind van de voorstelling weten zowel het publiek als Lena het antwoord.

Een voorstelling speciaal voor liefhebbers van muziek, verhalen en de rijkdommen van culturen. Mis dit bijzondere concert niet want uitverkocht (net als de laatste voorstelling) is uitverkocht! 

Kaarten zijn vanaf september verkrijgbaar bij Islemunda| www.islemunda.nl

PRIJZEN

Aanvang 15.00 uur

Entree 15 euro koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op LENA EVORA - MUZIEK EN VERHALEN UIT MIJN GEBOORTELAND