IT’S FLOWTIME Theater

FLOW PRODUCTIEHUIS

ZA 14 APR

It’s FLOWtime!

Productiehuis FLOW staat bekend om haar diversiteit aan artiesten. Van rappers tot mime spelers en van acteurs tot Spoken Word artiesten. Zij bezitten elk hun eigen superkrachten en they all got that FLOW! Op 14 april is het FLOWtime; hét moment om de showcases te komen checken van de superhelden die in het productiehuis wonen.

GIELZZZ
Superkracht: grof, rauw, straight up én hilarisch. De eerste eigen solo showcase van Gielzzz is comedy zoals je dat al jaren niet meer hebt gezien. 

BROOKLYN
Superkracht: pure powervrouw met een enorme intensiteit in haar spoken word. Brooklyn is the first lady of FLOW, zij laat tijdens It’s FLOWtime een gedeelte van haar avondvullende showcase zien waarin vrouwenkracht centraal staat. 

PICTUREMARV
Superkracht: zingen, dansen, rappen, acteren en een specialisatie in MIME. In deze bewegingsvoorstelling zie je Marv zoals je hem nog nooit hebt gezien. Can You picture that?  

SHARIF
Superkracht: moksi meti van theater en storytelling. Daarnaast is Sharif Surinaams…. maar dan anders. Waarom eigenlijk? Laat je mee voeren door de reis van deze jonge strijder. 

COEN
Superkracht: humor om te lachen. Coen is een talent die al jaren in en uit loopt bij Het Productiehuis. Wij daagden hem uit om met een compleet nieuwe comedy showcase te komen. 

WATWATIS
Superkracht: Rotterdamse HipHop. We sluiten de avond af met een concert van Watwatis. Zijn zij rappers op een spirituele reis óf de belichaming van jonge Rotterdamse Goden met een message? Waar rook is Watwatis.

IT’S FLOWTIME! Support your local heroes!

PRIJZEN

Entree 10 euro

Aanvang 19.00 uur

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op IT’S FLOWTIME 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief