IMPACT X MATCHMAKERS Theater

IMPACT

WO 29 APR

IMPACT x MatchMakers
Samen met Gyonne Goedhoop (MatchMaker Rotterdam-Zuid) heeft IMPACT de handen ineen geslagen voor een nieuw programma: IMPACT x MatchMakers!
Een matchmaker informeert je over over de subsidiemogelijkheden van verschillende cultuurfondsen. Daarnaast adviseert en koppelt de matchmaker makers aan fondsmedewerkers, die alles over subsidieregelingen weten.

Als matchmaker van Rotterdam-Zuid richt Gyonne zich op makers die werken vanuit Zuid en/of komen uit Zuid en/of hun project vanuit Zuid uitvoeren. 
Voor meer informatie, zie: www.matchmakerscultuur.nl
Voor nu zijn de sessies online te volgen, maar in de toekomst zullen die op locatie zijn. Tijdens de (online) sessies informeert Gyonne creatieve makers over de subsidiemogelijkheden van cultuurfondsen Fonds Podiumkunsten, VSBfonds en Fonds voor Cultuurparticipatie en helpt zij jou als maker op weg naar de financiering van jouw project. 

Wij willen je hier graag voor uitnodigen!

De onderstaande punten zullen besproken worden:
+ Bij welk(e) fonds(en) moet ik aankloppen met mijn type plan?
+ Wat zijn de verschillende regelingen van VSB Fonds, Fonds Cultuurparticipatie, Fonds Podiumkunsten?
+ Wat zijn de meest voorkomende situaties die Gyonne als MatchMaker ziet?
+ Welke subsidieregelingen bieden deze 3 fondsen op het gebied van nieuwe makers: ontwikkelingstrajecten en nieuwe producties?
+ Hoe gaat het fonds hierbij om met relatief nieuwe disciplines zoals spoken word, nieuwe media (zoals podcasts, vloggen, etc) en mengvormen?

Daarna volgt er een Q&A gedeelte waarbij je vragen kunt stellen en is er ruimte voor discussie en het uitwisselen van ervaringen.

Wanneer: woensdag 29 april, 19:30 - 20:30 uur
Hoe: de online sessie vindt plaats via ZOOM, linkt ontvang je via je e-mail (houd je mailbox de 29e in de gaten!)

HIER AANMELDEN: https://bit.ly/2VOjIBA

IMPACT x Matchmakers is openbaar toegankelijk voor alle makers uit Zuid. Als je zelf makers uit Zuid kent waarvoor dit ook interessant is, deel dan dit bericht zodat zij zich ook kunnen aanmelden.

Hopelijk tot de 29e!

IMPACT is een platform voor een nieuwe generatie creatieve makers met professionele ambities. Bij IMPACT ontwikkelen zij hun makerschap, voor en achter de schermen. Vanuit Rotterdam Zuid biedt IMPACT werk- en presentatieruimte, coaching op maat, produceert nieuw werk en verbindt makers en het werkveld.
Daarmee draagt IMPACT bij aan een inclusieve cultuursector in Rotterdam.

IMPACT wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en Islemunda, Podium van IJsselmonde. 
Voor meer informatie: www.maakimpact.co

PRIJZEN

HIER AANMELDEN: https://bit.ly/2VOjIBA

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op IMPACT X MATCHMAKERS 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief