HUISDIERENGEHEIMEN 2 Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 8 JAN

Genre: familiefilm, Animatie, Avontuur

Regie: Chris Renaud
Nederlands gesproken door o.a. Fedja van Huêt, Frank Lammers, Jandino Asporaat, Karin Bloemen, Georgina Verbaan, Erik van Muiswinkel.
(Verenigde Staten 2019, kleur, 86 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van de makers van Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.
Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Hoewel het bestaan van terriër Max in rustiger vaarwater gekomen leek, dienen zich in
Huisdiergeheimen 2 nieuwe stressfactoren aan. Als een overbezorgde ouder ontfermt hij zich over de kleine spruit van zijn bazinnetje Katie. Alleen krijgt hij daar zó de zenuwen van, dat ’t bij hem spontaan begint te jeuken.
Een boerderijvakantie helpt Max om zijn angsten te overwinnen. Intussen wordt zijn pluizige vriendinnetje Gidget door zijn afwezigheid met een heel ander probleem opgescheept.

De Telegraaf
“Klinkt dat bij elkaar geraapt? Dat kan kloppen. Maar terwijl deze vertelling zich ontrolt als een warme lappendeken met rafels, blijft de animatie vrolijk, verzorgd en inventief komisch.”

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + kids menu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

86 min

Reacties op HUISDIERENGEHEIMEN 2 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief