DE FAMILIE SLIM Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 28 FEB

Genre: Familie / Avontuur

Regie: Roy Poortmans Met: Matheu Hinzen, Sara Dol, Tatum Dagelet, e.a (Nederland 2017, kleur, 80 min.) Nederlands gesproken, kijkwijzer: alle leeftijden

Een zelfrijdende auto, een vliegend oxboard en een teleportatiemachine. Bij De Familie Slim is het de normaalste zaak van de wereld. Al die snufjes komen goed van pas als Max zijn familie moet redden!

Max Slim komt uit een echte uitvindersfamilie. Zijn vader en moeder zijn beroemde uitvinders en ook zijn zus Vera timmert aan de weg. Ze heeft zelfs haar eigen vlog! Elk jaar winnen ze wel een prijs op Inventicon, een groot uitvindersfestival. Maar Max grijpt altijd mis: alle snufjes die hij bedenkt werken niet. Of nog erger, ze ontploffen!

Daarom besluit hij om de wedstrijd dit jaar over te slaan en thuis te blijven. Maar dan komt zijn familie in de problemen. Collega-uitvinder Elon Teslison wil hoe dan ook Inventicon dit jaar winnen en ontvoert daarom de familie Slim. Max staat er alleen voor. De enige manier om ze te redden is door een uitvinding te maken die wél werkt!

★★★★ Kidsweek.nl “In De Familie Slim komt de ene na de andere uitvinding voorbij. Die zijn met special effects verrassend goed gemaakt. Stiekem maakt het je best jaloers: een voetbal die door sensoren zelf terugrolt uit de bosjes, die wil toch iedereen? Het avontuur waar Max in belandt is spannend, maar de film zelf is vooral grappig. Vooral als de familie in hun zelfrijdende auto op weg is naar het festival! Max’ vader die zonder handen aan het stuur de krant zit te lezen en een auto die niet ophoudt met praten: dankzij de familie Slim kijk je er niet meer van op!”

PRIJZEN

Aanvang 14:00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kidsmenu € 10.00

Koop hier uw kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

80 min

Reacties op DE FAMILIE SLIM 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief