C’EST LA VIE Film

CINEMA ISLEMUNDA

FR 16 FEB

Genre: Komedie

Regie: Eric Toledano en Olivier Nakache Met: Jean-Pierre Bacri, Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Benjamin Lavernhe, e.a. (Frankrijk 2017, kleur, 115 min.)

Na het wereldwijde succes van Intouchables en Samba zijn regisseurs Olivier Nakache en Eric Toledano terug met hun nieuwe film C’est la vie, over een uit de hand gelopen bruiloft op een 17e eeuws kasteel.

De Franse komedie C’est la Vie gaat over Max, een komedie, met een verrukkelijke cast. Max runt al dertig jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig zeventiende-eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

De protagonisten.nl “C’est la Vie is weer zo een typische Franse feelgoodfilm waarvoor je graag naar de bioscoop gaat (…) De film zit bomvol karakters (heel bekend Frankrijk lijkt opgetrommeld), maar toch leer je iedereen al spelenderwijs en op een gortdroge manier kennen. En emotioneel is hij soms ook, al verwacht je dat geen moment. Met dank aan het prachtige nummer Meaning, van Cascadeur.”

PRIJZEN

Aanvang film 20.00 uur

Entree € 5.00

Entree + Filmhap € 12.50

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

115 min

Reacties op C’EST LA VIE 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief