VOORRONDECONCERT: NEDERLANDS BLAZERS ENSEMBLE Muziek

NEDERLANDS BLAZERS ENSEMBLE

ZO 16 OKT

Voorrondeconcert: Nederlands Blazers Ensemble
Datum: Zondag 16 oktober 2016
Tijd: 15.00 uur
Prijs: 7,50 euro
Voorrondeconcert
Op zondag 16 oktober kun je de nieuwste jonge compositietalenten komen aanmoedigen tijdens het voorrondeconcert van de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble. Door de samenwerking tussen Music Matters en het Nederlands Blazers Ensemble zal de regionale voorronde van de compositiewedstrijd voor de tweede keer plaatsvinden in Rotterdam, Theater Islemunda.
Jaarlijks ontvangt het NBE meesterwerken van 100 (piep)jonge componisten voor de jaarlijkse compositiewedstrijd. Solowerken, duo’s, popliedjes, muziek voor een band of een stuk geschreven voor (leden van het) jongNBE! Per regio wordt er een selectie van max. 15 composities gemaakt. Tijdens de Voorrondeconcerten, de regionale voorrondes, worden deze composities uitgevoerd. Een jury kiest per regio zes winnaars die doorgaan naar de Familieconcerten. Ze worden begeleid door een arrangeur, die hen helpt bij het maken van een arrangement van hun compositie voor het NBE!

Compositiewedstrijd
Het nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble is er elk jaar weer één vol verrassingen en een bijzonder thema. Zo ook dit jaar met het thema GIMME THE BLUES!. Elk jaar opnieuw bewijst de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert dan ook haar kracht. Componeren is niets meer of minder dan je eigen muziek verzinnen. Of je het nu speelt, zingt, rapt, in je eentje, met een band, een vriend(in), muzikanten uit je eigen orkest , jazz- of steelband: alles mag en alles kan, in alle stijlen. Het enige dat telt is dat het zelf verzonnen is!

Op 16 oktober kun je de aanstormende talenten bewonderen in theater Islemunda in IJsselmonde. Kaarten kosten €7,50,-

PRIJZEN

Aanvang 15.00 uur

Entree 7,50 euro

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op VOORRONDECONCERT: NEDERLANDS BLAZERS ENSEMBLE