BE HEEFT ALTIJD WAT TE MELDEN Cabaret

BE ROMY

ZA 11 MEI

Be Romy is back en hij heeft as usual een HELEBOEL te melden ! Deze editie is voor ieder die zijn collega’s niet uit kan staan maar, het nooit zegt. Dit is voor die ene vriend of vriendin die je eigenlijk niet mag. Dit is voor die ene situatie die je zomaar heeft tegen gehouden. Trump, white privilegde, black on black crime en alles wat er tussen zit. Alles komt aan bod en alles kan kapot.

Freedom of speech kan tevens ook dienen dat jij je huidige partner eindelijk gaat vertellen dat je helemaal geen zin hebt om huishoudelijke taken te doen. Wij gaan ons uiten en gaan de keiharde waarheid vertellen. Wie kan dat beter dan de man die nooit een blad voor zijn mond neemt Steven Brunswijk ?
Eddie Griffin maakte ooit een legendarische show genaamd FREEDOM OF SPEECH en dient als inspiratiebron voor deze editie

Be Heeft Altijd Wat Te Melden is Filosofische pangpang op een rasechte comedyavond in Rotterdam-Zuid. Inmiddels zijn wij beland in seizoen 4. Alle seizoenen hiervoor zijn elke editie stijf uitverkocht geweest. Het belooft wat in 2019. Nog groffer, nog eerlijker en nog meer NONSENSE.

Line up
Joel Gideon
Lucinda Sedoc
Gerson Lopes

Save the date en koop vandaag nog je ticket.

PS. Kom jij naar de show met iemand die je helemaal niet mag of ben je bereid je verhaal die avond te vertellen dan kan jij VIP kaarten winnen. Stuur een mail naar Bjorn@productiehuisflow.nl en hij gaat het regelen voor je.

PRIJZEN

Aanvang 20.15 uur

Entree 12,50 euro

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op BE HEEFT ALTIJD WAT TE MELDEN