BACK FROM THE USA CONCERT Muziek

STANLEY CLEMENTINA

DO 18 JUL

2019 is het jaar van Stanley! 

Het Fonds Podiumkunsten heeft 9 projecten toegekend in het kader van de subsidieregeling voor nieuwe makers. En Stanley Clementina is daar eentje van!. Stanley en Islemunda zijn een samenwerking aangegaan om met deze regeling aan de slag te gaan. Daarbij hebben  wij als partner Lantaren Venster.

 

De subsidieregeling Nieuwe Makers is bestemd voor talentvolle podiumkunstenaars en biedt hen de gelegenheid om  zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

 

Tijdens zijn vorige concert kon het publiek kennismaken met Stanley. Met zijn geweldige band speelde hij een mix van Afro-Caribische muziek en blikte hij vooruit op het komende jaar. Nu een paar maanden verder is hij terug op het podium van Islemunda om te vertellen en vooral te laten horen wat  er gebeurt is. Stanley heeft een muzikale reis gemaakt naar Amerika, naar Chicago, Memphis en Nashville. Hij heeft daar gewerkt met producers, lokale muzikanten en heeft opnames gemaakt in de legendarische Sun Studios in Memphis. De plek waar het begon voor Elvis en Johnny Cash.

 

Stanley neemt je deze avond mee terug naar deze reis en zal met een aantal muzikale vrienden zijn avonturen vertellen.

Gasten: Darren Gardner, EMA Robin, Shirma Rouse 

Band: Daniel van der Molen, Gregory Pantophlet en Kevin Leito

 

Kom genieten en volg Stanley op zijn reis in 2019!

 

 

PRIJZEN

Aanvang 20.15 uur

Entree 5 euro

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op BACK FROM THE USA CONCERT 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief