RINTJE Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 17 JAN

Kom voorafgaand aan de film Rintje gezellig knutselen in de bieb. Na het knutselen kun je RINTJE bekijken in de filmzaal van Cinema Islemunda.

Kijkwijzer: alle leeftijden, Nederlands gesproken

Nieuwe animatieserie Rintje gebaseerd op de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma. Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje komt tot leven in deze animatieserie.

De animatieserie – gebaseerd op deze verhalen - is geschreven door Mieke de Jong en geregisseerd door Steven de Beul en Ben Tesseur. De stemmen van Rintje en zijn vrienden zijn ingesproken door Guy Clemens, Georgina Verbaan en Nasrdin Dchar. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld. Voor het eerst naar school, jarig zijn, bij oma slapen, naar de dokter gaan, enzovoort. Juist voor kinderen, van 3 tot 6 jaar, herkenbare situaties maken deze serie toegankelijk, grappig en soms ook aandoenlijk.

Rintje houdt ervan om grappen uit te halen met zijn moeder en vrienden. Soms loopt dit iets uit de hand. Hij is er altijd voor in om iets nieuws te ontdekken. Op zijn eigen, ietwat naïeve manier komt hij vaak in onhandige situaties terecht. Gelukkig heeft hij zijn moeder, oma en vrienden die ervoor zorgen dat hij altijd weer veilig op zijn vier poten terechtkomt.

PRIJZEN

Aanvang knutselen 13.00 uur

Entree Gratis 

 

Aanvang film 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree+kids menu € 10.00

Koop hier uw kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op RINTJE 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief