INCREDIBLES 2 (NL) Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 5 DEC

Genre: animatie en familiefilm

Regie: Brad Bird Nederlandse stemmen: Paul Haenen, Anne-Marie Jung, Bo Beljaars, Tommie Christiaan, Isa Hoes, Kai Merckx (Verenigde Staten 2018, kleur, 125 min.) Taal: Nederlandse versie, kijkwijzer: 6+

De populaire Pixar-film Incredibles heeft een vervolg. En weer zijn de recensenten lovend over de animatiefilm van regisseur Brad Bird.

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

★★★★ NRC “Levendige personages en grappen”

★★★★ AD "Regisseur Brad Bird (binnenkort vertonen we van hem Ratatouille en De IJzeren Reus) is er weer in geslaagd een visueel spektakel te maken dat jong en oud zal plezieren."

★★★★ De Telegraaf "Dus blijft zijn nieuwste film vooral een gesmeerd actie-avontuur, waarin familieliefde en humor voorop staan. Wat dat betreft is dit vervolg alles wat de fans zich konden wensen."

★★★★ De Volkskrant "Incredibles 2 is gewoon heel erg leuk, met herkenbare gezinsperikelen [...] Geheim wapen in de finale superstrijd, en de hele film, is baby Jack-Jack."

PRIJZEN

Aanvang film 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kids menu € 10.00

Koop hier uw kaarten 

 

DUUR VOORSTELLING

87 min

Reacties op INCREDIBLES 2 (NL) 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief