HOTEL TRANSSYLVANIë 3 Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 23 JAN

Genre: Animatie, Komedie, Familiefilm

Regie: Genndy Tartakovsky (Popeye). Nederlandse stemmen: Charly Luske, Tygo Gernandt, Paul Groot, Ilse Warringa. (Verenigde Staten 2018, kleur, 97 min.) Nederlands gesproken, kijkwijzer: 6+

Hotel Transsylvanië 3: een geestige film voor de hele familie met grappige monsters die wel aan een vakantie toe zijn. Het leven van Dracula en de monsters in het monsterhotel gaat niet altijd over rozen. Hard werken is aan de orde van de dag in het super luxe resort in Transsylvanië. Daarom trakteert Marvis (dochter van ’Drac’) de rest op een mega luxe cruiseschip-reis om eens lekker uit te rusten. Wat begint als een heerlijke zonnige vakantie slaat al snel om in een nachtmerrie wanneer Dracula valt voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij draagt een geheim mee dat het einde kan betekenen voor de monsterfamilie.

Gids TV Kinderen vinden het vakantietripje van Dracula en zijn vrienden geweldig

De Telegraaf "Veel frisse, vrolijke en inventieve animatiescènes" Cinemagazine.nl “Er valt veel te lachen met deze energieke en kleurrijke animatiefilm. Vertier voor het hele gezin” 

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree + Kidsmenu € 10.00

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

97 min

Reacties op HOTEL TRANSSYLVANIë 3 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief