WHITESTAR Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 8 APR

Genre: Familiefilm

Regie: Jamel Aattache
Met: Britt Dekker, Richelle Planting, Florence Vos Weeda, Sterre van Woudenberg, Valentijn Ave, e.v.v.a. (Nederland 2019, kleur, 82 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Geen geld krijgen van je baas maar een paard. Britt Dekker kreeg paard George voor het maken van een tv-programma. Samen schitteren ze nu in de nieuwe paardenfilm Whitestar.
Britt Dekker is bekend van haar YouTube kanaal PaardenpraatTV

Whitestar (een meeslepende familiefilm) is verzonnen door Britt Dekker. Ze speelt de oudere Megan. Haar rol is maar klein omdat ze zelf vindt dat ze niet zo goed kan acteren. Daarom heeft ze bedacht dat de film vooral gaat over een jongere versie van Megan en haar vrienden

Het verhaal gaat over de bijzondere relatie tussen Megan en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

100%magazine
“Emotie, liefde en vriendschap, deze film heeft alles! De film zit supergoed in elkaar en geeft je een echt goed gevoel! De acteurs leveren uitstekend acteerwerk af en je leeft mee met de personages in de film.
Paardenfan of niet, deze film is voor iedereen die een middagje heerlijk genieten wil!”

PRIJZEN

GEANULLEERD

 

 

DUUR VOORSTELLING

82 min

Reacties op WHITESTAR 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief