BRANDWEERMAN SAM: UFO ALARM (2+) Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 28 FEB

Genre: familiefilm, animatie Regie: Gary Andrews

Nederlandse stemmen: Stan Limburg, Job Bovelander, Hildegard van Nylen, Huub Dikstaal, e.a.

(Verenigd Koninkrijk 2016, kleur, 60 min.) Nederlands Gesproken, Kijkwijzer: alle leeftijden (3+)

Voor veel kleine kinderen is hij een echte held: Brandweerman Sam. Oorspronkelijk komt de geanimeerde spuitgast uit Wales en heet hij ‘Fireman Sam’.

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn...

★★★★★ Filmgeek.nl “Brandweerman Sam – Ufo Alarm is absoluut een aanrader voor alle fans van Brandweerman Sam, maar ook voor andere kinderen die houden van spannende verhalen. Deze kinderfilm is een absolute aanrader.”

PRIJZEN

Aanvang 10.30 uur

Entree 3 euro

Koop hier je kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

60 min

Reacties op BRANDWEERMAN SAM: UFO ALARM (2+) 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief