BIGFOOT JUNIOR Film

CINEMA ISLEMUNDA

WO 24 JAN

Genre: Animatie, Familiefilm Regie: Jeremy Degruson, Ben Stassen Nederlandse stemmen: Buddy Vedder, Nicolette Kluijver, Dennis Weening, Kim-Lian van der Meij (België, Frankrijk 2017, kleur, 92 min.) Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

Bigfoot Junior, een prettig wegkijkende jeugdfilm, is een samenwerking van regisseurs Ben Stassen en Jeremy Degruson. Eerder werkten zij onder andere samen aan de animatiefilms Sammy’s avonturen, Vliegen naar de maan en Flits & het magische huis.

De dertienjarige Adam snapt er niets van. Hij heeft een messcherp gehoor, kan met dieren praten en soms groeien zijn voeten door zijn gympies heen. Wanneer hij voor de zoveelste keer om zijn superkrachten wordt gepest, loopt de tiener weg, het woud in. Daar ontmoet hij Bigfoot: een harig, maar vriendelijk monster dat zijn verdwenen vader blijkt te zijn.

Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo: een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA. Terwijl vader en zoon de verloren tijd inhalen en in het woud wilde avonturen beleven, beseft Adam dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben...

De Telegraaf "De animaties zijn kleurrijk, de actie vlot en de liedjes vrolijk. En met twee eigenwijze wasberen, een hyperenergieke eekhoorn, een doortastende specht en een slome beer ontbreekt ook de stuntelende beestenbende die Adam en Bigfoot bijstaat niet."

PRIJZEN

Aanvang 14.00 uur

Entree € 3.00

Entree+Kids menu € 10.00

Koop hier uw kaarten

 

DUUR VOORSTELLING

92 min

Reacties op BIGFOOT JUNIOR 

Ik ontvang graag
de nieuwsbrief