100 JAAR FEYENOORD: HAND IN HAND - ONLINE Theater

ROTTERDAMS WIJKTHEATER

ZO 26 APR T/M ZO 31 MEI

Een bezoekje aan een mooie theatervoorstelling in Islemunda is helaas nog even niet mogelijk. Maar we willen jullie toch iets meegeven van de magie van theater.

Onze partner en huisgenoot, het Rotterdams Wijktheater maakt al jaren prachtige voorstellingen. Ze hebben de afgelopen jaren ook een aantal voorstellingen gemaakt over onze wijkbuur: voetbalclub Feyenoord. De registraties van deze voorstellingen komen nu online!

Je kunt naar de eerste 2 kijken: 
Hand in Hand, gemaakt met, door en voor supporters in hart en nieren. Deze voorstelling is op tournee geweest lang buurthuizen en theaters in Rotterdam.

En vandaag komt daar Hand in Hand 100 jaar Feyenoord bij!

Voor meer informatie over het Rotterdams Wijktheater en achtergrond verhalen van de voorstellingen door de spelers: www.rotterdamswijktheater.nl

Geniet nu online van de voorstelling: Hand in Hand! 
En hopelijk tot snel, live in Islemunda en bij de voorstellingen van het Rotterdams Wijktheater.

100 jaar Feyenoord: Hand in Hand:
https://vimeo.com/411191681

HAND IN HAND, 100 jaar Feyenoord gaat over de roemrijke geschiedenis van de legendarische volksclub Feyenoord en haar trouwe supporters. In veel families neemt deze club een belangrijke plaats in. Zij leven wekelijks naar de wedstrijd toe. De emoties zijn heftig: knallende vreugde als de club wint en diep verdriet bij een verlies. Maar één ding is zeker: het Legioen staat altijd achter Feyenoord. In goede en in slechte tijden.

In HAND IN HAND maken we het allemaal mee: de hoogte-en dieptepunten, historische gebeurtenissen, opzienbarende wedstrijden, hartstochtelijke belevingen, de lach en de traan. Een wervelende show vol muziek, dans en theater.
Supporters, jongeren en buurtbewoners spelen deze bijzondere voorstelling 10 keer in de grote zaal van Theater Zuidplein. Dit doen zij onder leiding van professionele musici, dansers, circusartiesten en theatermakers.

In 2008 bestond de voetbalclub Feyenoord 100 jaar. 
Ter gelegenheid van dit 100 jarig jubileum heeft het Rotterdams Wijktheater samen met Codarts Hogeschool voor de Kunsten (Conservatorium en Dansacademie), het Internationaal Community Arts Festival en Theater Zuidplein een voorstelling gemaakt over het wel en wee van deze voetbalclub.

Regie: 
Peter van den Hurk

Rotterdam, 2008

De komende tijd zullen wij meer voorstellingen van onze partners online laten zien.

PRIJZEN

https://vimeo.com/411191681

 

DUUR VOORSTELLING

Reacties op 100 JAAR FEYENOORD: HAND IN HAND - ONLINE