Dinsdag 5 December 2017

Zet je schoen

Zeven Rotterdamse podia organiseren opnieuw de jaarlijkse Sinterklaasactie Zet Je Schoen. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hun te kleine schoenen inruilen voor een gratis theaterkaartje. 

Kijk hier voor alle deelnemende theaters en het volledige Zet Je Schoen aanbod: https://www.zetjeschoen.nu

Win win
Deze editie worden de schoenen opgehaald voor Sam’s Kledingactie, die zich inzet voor gezinnen in Zuid-Soedan. Door de oorlog zijn waterputten vernietigd en is de infrastructuur onbruikbaar. Sam’s Kledingactie heeft samen met Cordaid een programma ontwikkeld om de bevolking structureel te helpen. De schoenen worden eerst verkocht, daarna wordt er van het opgehaalde geld voorzieningspakketten gekocht, om vervolgens aan de gezinnen in Zuid-Soedan te geven.

Hoe doe je mee?
Ben je 12 jaar of jonger én uit je schoenen gegroeid? Lever je schoenen dan voor 11 december in bij de kassa van het nieuwe Luxor Theater, Theater Rotterdam, de Doelen, Podium Grounds, Theater Zuidplein, Maaspodium of Islemunda en krijg van Sinterklaas een kaartje voor een kindervoorstelling cadeau! 

Samen met Sams kledingactie zorgt Sinterklaas ervoor dat de schoenen goed terechtkomen. Hou er rekening mee dat kinderen er nog op moeten kunnen lopen.

Voorwaarden:
- Deze actie is voor iedereen t/m 12 jaar
- De schoenen graag met de veters aan elkaar vastmaken
- Één vrijkaart, voor één voorstelling per kind (ook als je meer paar
schoenen inlevert).
- Minimaal één betalende begeleider per 4 kinderen/ paar schoenen.
- Zo lang de voorraad strekt.
- Niet geldig voor reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere kortingen en - passen.
- Bij het inleveren van de schoenen moet de vrijkaart direct worden geboekt.
- Wil je nog een dag bedenktijd, kom dan een dag later terug met de schoenen.