Zondag 14 September 2014

Islemunda in RAAF tijdens 24 uur Cultuur

Islemunda en RAAF werken samen tijdens 24 uur Cultuur!

 

RAAF & DIT IS ZUID (het infopunt van Zuid gevestigd in RAAF) werken samen aan de zichtbaarheid van Zuid en nemen je dus graag mee op avontuur in je eigen stad! 

Tijdens het 24 uur Cultuur festival vind je binnen RAAF overal talent uit Zuid. Zo staan er beide dagen acts uit Zuid op het podium én wordt er gekookt door koks uit Charlois en Feijenoord.

 

Zondagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur kun je genieten van talenten uit de Open Studio Islemunda:

 

Lyndon- zanger
Geboren op Curaçao en gepassioneerd zanger sinds zijn 16e: Lyndon Hoyer. In de Open Studio Islemunda grijpt Lyndon de kans om zich vanaf dit jaar te professionaliseren. Geïnspireerd door Mariachi muziek uit Zuid Amerika en met Javier Solis als zijn grote voorbeeld, zou Lyndon dolgraag als fulltime zanger door het leven gaan. Kom kijken en laat je meevoeren door zijn warme stem en prachtige gitaarspel. 

Uredise Maliangkay- zangeres 
Uredise zette afgelopen januari haar eerste stappen in de Open Studio Islemunda als jonge zangeres met theaterambities in Longroad. Al snel kreeg ze via Jazz Recordings de kans te groeien en vandaag is haar première als solozangeres, onder begeleiding van Marlon Pichel.

Marlon Pichel- zanger/gitarist
Als muzikaal leider van de Open Studio Islemunda is Marlon Pichel op jonge leeftijd al zeer inspirerend voor nieuw talent. In Raaf zal hij eigen nummers ten gehore brengen waarmee hij eerder opviel in onder andere het voorprogramma van Giovanca. 


Daarnaast laten we je Zuid ook buiten RAAF graag beleven en nodigen we je uit voor de speciale 24 UurCultuurTours. We brengen je letterlijk van Noord (de Boompjes) naar Zuid (met de watertaxi!) en laten je een aantal hoogtepunten zien van ’onze kant van de Maas’ je eindigt bij RAAF en valt met je neus midden in het eet en podiumprogramma!

Een speciaal menu, een weergaloos muziekprogramma, de speciale DIT IS ZUID-tours en een geweldige vibe: allemaal om jou te laten zien dat Zuid de ‘place to be’ is. Ontdek het tijdens 24 Uur Cultuur in RAAF!

website. www.RAAFRotterdam.nl / www.islemunda.nl

Zaterdag 13 september: 17:00 - 23:00
Zondag 14 september: 13:00 - 21:00

Hillelaan 19, Rotterdam