Donderdag 14 December 2017

Mister Christmas 2017

Na het succes van 2016 komt Mister Christmas terug in een gloednieuw jasje.
Upcoming televisie- en theaterpersoonlijkheid Matthijs van der Meer speelt met een groep getalenteerde kids van de RTL Telekids Musicalschool in Mister Christmas

Een intieme, gezellige Kerstvoorstelling vol liefde, humor, sentiment en nostalgie waarin Matthijs u meeneemt op een muzikale reis op zoek naar het kind in zichzelf.

Zal het de 24 jarige Matthijs lukken het ware kind in zichzelf terug te vinden of is hij al op jonge leeftijd te veel beïnvloed door deze onpersoonlijke, digitale, harde maatschappij?

De regie is in handen van niemand minder dan Barrie Stevens.
Barrie Stevens (juni 1944) is een begrip in Nederland. Hij werd onder meer bekend door zijn aandeel in de onvergetelijke series Ja Zuster, Nee Zuster en Tita Tovenaar. Daarnaast stond Barrie als danser en acteur tientallen jaren op de planken. In Nederland onder meer in de musicals van Jos Brink en Frank Sanders, op West End als danser in Dads Army, Mardi Gras, The Royal Command Performance en als acteur in verschillende toneelstukken van The Shakespeare Company. 

Hij werd in Nederland vooral beroemd als jurylid bij De Soundmixshow, waar hij zich met de spreuk ‘Vooral doorgaan!’ onvergetelijk maakte. 

Jarenlang was Barrie huischoreograaf van de Nederlandse televisie. Hij was betrokken bij: Ron’s Honeymoon Quiz, Love Letters, De Lotto Shows van Marc Klein Essink, De 1.2.3 Show, Kinderen voor Kinderen, UNICEF e.v.a.  

Barrie blijft niet alleen in Nederland maar verdient ook zijn sporen in Duitsland waar hij betrokken was bij de Rudi Carrell Shows.  

Barrie regisseerde en/of choreografeerde musicalproducties als Footloose, A Chorus Line, Follies, Grease, Pippin, Sonneveld, Big, Black & Beautiful, Musicals in Concert, De Jantjes, Heerlijk Duurt Het Langst, Wie is Loesje?! en Nonsens.  

Ook op West End was Barrie geen onbekende regisseur en choreograaf. Daar regisseerde en choreografeerde hij Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat en regisseerde tevens de nieuwe Engelstalige versie van Fame.  

Gedurende zijn carrière werkte Barrie met diverse internationale artiesten waaronder Liza Minnelli, Cliff Richard, Nina Simone, Andy Williams, Shirley Bassey, La Toya Jackson, Engelbert Humperdinck en Jason Donovan.  

Barrie Stevens was als artistiek directeur verbonden aan de musicalopleiding van Fontys Hogescholen in Tilburg.  

In 2006 vervulde hij als gast de rol van acteerdocent Mr. Myers in de Engelstalige productie Fame The Musical. Barrie was in 2013 te zien in de tv serie Krasse Knarren en speelde in het seizoen 2014/15 in het gelijknamige theaterprogramma.