Donderdag 21 Januari 2016

Unieke locatie voorstelling in Islemunda

Ken Theater presenteert een verrassende theaterhappening over vluchten.

FASE 2
Het maakt ons niet uit of je een schele djonko rat bent, een ontsnapte honkbalslaaf, een aandachtgeile Irakees, een verstoten spoken word artiest, een samoerai zonder meester, een wigger zonder crib of een wolf in schaapskleren. Wij hebben een plek voor je, want wij zijn allemaal vluchtelingen. Sommigen van ons zijn gevlucht voor onszelf en anderen zijn weer gevlucht voor een ander.

Maar uiteindelijk komen we elkaar allemaal tegen. Wat je mee hebt gemaakt voor je hier kwam is niet relevant, nu moet je een nieuw leven beginnen, thuis op de bank teren van onze hard verdiende centen is niet de bedoeling. Je bent nu hier en hier hebben we een echte taal en een echte cultuur. Dat je hier bent is je eigen schuld, dus houd je geklaag voor jezelf.

Wij zullen je bijstaan bij alle aspecten van de inburgering. De duur van het gehele traject zal ongeveer een uur zijn. Ontsnappen kan niet, want wie kan nou ontsnappen aan zichzelf?

Speeldata:
Donderdag, 21 januari 2016 (Try-Out) 
Aanvang: 14:00 uur en 20:00 uur

Entree: 6 euro

Vrijdag, 22 januari 2016 (Premiére)
Aanvang: 20:00 uur

Entree: 7,50 euro

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.islemunda.nl

USE YOUR TALENT

FASE 2 is onderdeel van het talentontwikkelingstraject ’Use Your Talent’. De deelnemers van Use Your Talent hebben samen met het artistieke team van Ken Theater gewerkt aan de totstandkoming van deze voorstelling. Hierbij stond hun eigen input centraal. De deelnemers bedenken en maken de scenes, de inhoud en de flyer.

De deelnemers zijn Coen van den Aardweg, Amro Kasr, Aysegul Karaca, Sumuray Mahado, Naomi Veldwijk, Marvin Gomes en Jeff Delfina.

Het artistiek team bestaat o.a. uit Tjon Rockon (regie coach), Marielle van de Griendt (docent/dramaturg), Paulus Mathijssen (mental coach) en Kenneth Asporaat (coach).

Fase 2 is geproduceerd i.s.m. Islemunda, Podium van IJsselmonde.

Use Your Talent wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie.