Woensdag 4 Maart 2020

Mijn nieuwe tweede thuis

Mijn nieuwe tweede thuis
 
Sinds 1 december 2019 ben ik als directeur verbonden aan Islemunda, Podium van IJsselmonde. 
Het is mijn nieuwe tweede thuis in een voor mij tot voor kort nog onbekend gedeelte van Rotterdam. Ik kan na 3 maanden volmondig zeggen: het bevalt me goed! Ik krijg enorm veel energie van de veelzijdigheid van programma en publiek dat elke dag weer zorgt voor een levendig cultuurhuis. 
 
Islemunda is een bijzondere wereld waar uiteenlopende organisaties, wijkbewoners, vrijwilligers en makers hun ding kunnen doen en daar ontzettend veel mensen bij weten te betrekken en raken. Onze partners en activiteiten zijn zo divers: Cultuurraad voor Ouderen, Rotterdams Wijktheater, Open Studio Islemunda, Productiehuis FLOW, IMPACT, Theatergroep Mangrove, VSO Herenwaard, De Palmentuin voor Theater, Telekids Musicalschool, Women Connected, Danca Angolano, Bibliotheek IJsselmonde, Stichting Santini en ga zo maar door. Met z’n allen werken we vol passie aan een divers en toegankelijk kunst- en cultuuraanbod voor de inwoners van IJsselmonde. 
 
Heeft u zelf ideeën voor samenwerking, zou u als vrijwilliger mee willen werken aan Islemunda of heeft u suggesties voor verbeteringen, schroom dan niet om mij te benaderen voor een gesprek met een lekkere kop koffie in onze Brasserie op Zuid! 
 
             -  Irma van Lierop, directie@islemunda.nl