Dinsdag 9 Februari 2021

Hulp gevraagd!

Ondanks de gesloten deuren van Islemunda (ze blijven sowieso dicht tot en met 2 maart!) is er voor ons team nog volop werk te doen. We verrichten onderhoudswerkzaamheden in het pand zoals reparaties aan vloeren, schilderwerk en het stofvrij maken van de lampen in de theaterzaal. Af en toe faciliteren we opnames door professionals voor online events en live-streams.

We bedenken samen met onze programmapartners uit IJsselmonde mooie plannen voor na de lockdown en zoeken daarvoor financiele steun bij uiteenlopende fondsen. En natuurlijk houden we online contact met zoveel mogellijk trouwe huurders, nieuwe makers, wijkbewoners, vrijwilligers en zzp’ers, die nu allemaal niet terecht kunnen in Islemunda. Bezig blijven en contact met elkaar houden geeft ons houvast én perspectief in deze onzekere tijd.  

En mogen wij u bij deze om hulp vragen?
Wij werken momenteel aan een nieuwe huisstijl en website voor Islemunda. Op woensdag 24 februari as. om 15.00 uur willen wij de eerste ideeën voorleggen aan een testpanel. Dit gebeurt uiteraard online en duurt circa 1,5 uur. Wij zoeken nog mensen die het leuk vinden en tijd hebben om hieraan mee te werken. Als bedankje ontvangt u twee vrijkaartjes voor een film naar keuze in Islemunda.

Woont u in IJsselmonde, bent u beschikbaar op genoemde dag en tijd en heeft u toegang tot internet, meldt u dan aan!

Stuur een mailtje voor 15 februari naar info@islemunda.nl en vermeld daarin uw contactgegevens en leeftijd.

Uit alle aanmeldingen stellen wij een representatief testpanel samen. U krijgt altijd bericht!

Namens team Islemunda
Irma van Lierop
directeur