Vrijdag 1 Maart 2019

Islemunda 5 jaar

UITNODIGING
ISLEMUNDA 5 JAAR

Islemunda bestaat 5 jaar! En dat gaan we vieren!
We hebben een feestelijk programma de komende weken met als hoogtepunt het 5 jarig jubileum feest op vrijdag 1 maart.
En daar willen we jullie van harte voor uitnodigen!
De avond bestaat uit verschillende delen. Zo kun je gaan genieten van de volgende bands:

 

Bourbon Avenue
Ze spelen rauwe en pure muziek vanuit het hart, die geïnspireerd is door verschillende onvergetelijke grootheden als o.a. Otis Redding, the Eagles, the Almann Brothers, the Beatles en de triomfantelijke geluiden van gouden 60’s en 70’s. Hierdoor ontstaat een muzikale blend van soulvolle Rock ’n Roll muziek met een vleugje Westcoast

Bourbon Avenue staat garant voor een intense live beleving, waarbij de verfrissende combinatie van zanger/drummer Marlon Pichel, bassist Brian Kruit, gitarist Bas Vosselman en toetsenist Jeroen Dikkers zorgen voor een bedwelmende Rock ’n Soul ervaring die al je zintuigen prikkelt! Bourbon Avenue is al jaren een vaste gast in Islemunda en hebben hun beide Album releases gedaan in onze geweldige zaal.

 

Stanley Clementina & C-Shaw
C-Shaw is een moderne Afro / Caribbean and Kompa Band in het leven geroepen door Stanley Alejandro Clementina, onze Nieuwe Maker in Islemunda.
Na het scoren van een aantal hits zoals "Komehein", "Kulpami Numa", "Basile", besluit de zanger dat het tijd is om een band samen te stellen.
Samen met deze top muzikanten is Stanley ervan overtuigd dat de wereld ter verovering ligt. C-Shaw specialiseert zicht in Afro / Caribbean en Kompa Music. Laat C-Shaw je meenemen op reis naar de warme oorden.

 

The Islemunda Sessions Band ft. Marlon Pichel, Brian Kruit en Eric Guinee.
Islemunda en Pregones theater uit New York City zijn een samenwerking aan gegaan op het gebied van uitwisseling, kennisdeling en inspiratie. Op uitnodiging van Pregones gaat The Islemunda Sessions Band, een wisselend collectief van muzikanten uit Islemunda naar New York voor een concert en een uitwisseling met lokale muzikanten uit The Bronx. Vanavond zullen 3 leden hiervan een Blues set spelen waar de vonken vanaf spatten.

 

Open Studio Islemunda
Een aantal talenten verwelkomen jullie bij binnenkomst in Islemunda. Zij zijn onderdeel van Open Studio Islemunda, elke dinsdag in Islemunda voor talenten uit IJsselmonde.

 

Presentatie 5 jaar magazine
Ter gelegenheid van 5 jaar Islemunda is er een prachtig magazine verschenen bomvol met prachtige foto’s van 5 jaar Islemunda en interviews met het personeel van Islemunda. Op deze avond zal het magazine gepresenteerd worden en krijgt iedereen er eentje mee naar huis.

 

De avond begint om 20.00 uur
Islemunda, Herenwaard 17, Rotterdam IJsselmonde
ENTREE GRATIS

AANMELDEN GEWENST:

Gratis kaarten uitdraaien via https://islemunda.stager.nl/web/tickets/303334

Graag tot 1 maart!