Dinsdag 22 Oktober 2019

Irma van Lierop nieuwe directeur Islemunda

Rotterdam - Irma van Lierop aangesteld als directeur van Islemunda, Podium van IJsselmonde Rotterdam. 
 
Het bestuur en de medewerkers van Islemunda zijn zeer verheugd met de komst van Irma van Lierop. Zij treedt per 1 december 2019 in dienst. 
 
Irma van Lierop heeft eerder gewerkt in de Rotterdamse culturele sector. Ze was vanuit Rotterdam Festivals verantwoordelijk voor de collectieve marketing van het Rotterdamse cultuuraanbod en stond aan de basis van de inmiddels breed gedragen onderzoeksfunctie ten behoeve van publieksontwikkeling in de culturele sector. 
Ze is verbonden geweest aan concert- en congresgebouw de Doelen als relatiemanager en directeur van de steunstichting van de Doelen. 
Irma werkt nu nog als zakelijk leider van Young Impact, een sociale onderneming die zich bezighoudt met sociale activatie van jongeren. 
 
Irma van Lierop: "Ik geloof in de kracht van cultuur. Islemunda is daar een goed voorbeeld van. Het podium staat na vijf jaar al stevig op de kaart en is van toegevoegde waarde. Als culturele instelling, als laagdrempelige ontmoetingsplek voor àlle bewoners van IJsselmonde, als creatieve broedplaats waar cultureel talent uit de wijk zich kan ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om samen met het team Islemunda naar een volgende fase te brengen en nog meer te verbinden met publiek, makers, IJsselmonde en Rotterdam.”