Woensdag 9 Oktober 2019

LANCERING IMPACT 
Platform Nieuwe Makers

‘Het gaat er niet om wat het is of wie het maakt, maar om welke impact het heeft’
Stefanie Vermeiren, projectleider, over IMPACT.

‘Net als 79 anderen met wie ik de brandbrief ondertekende, vind ik het de hoogste tijd voor meer erkenning en ontwikkelingsmogelijkheden voor de nieuwe garde in kunst en cultuur. Met IMPACT openen wij in Rotterdam de deuren voor makers en verhalen van nu en werken we samen aan een inclusieve en duurzame cultuursector’. 

Over IMPACT
IMPACT is een nieuw platform in Rotterdam bestemd voor creatieve, multidisciplinaire makers met professionele ambities. Meer specifiek richt IMPACT zich op makers met een autodidacte achtergrond en de verdere ontwikkeling van urban arts.
IMPACT maakt nieuwe makers wegwijs in de jungle van de cultuursector en verkent samen met hen de routes. IMPACT biedt fysieke
werkruimte en ondersteunt makers bij het ontwikkelen van makerschap, voor en achter de schermen, en vergroten van impact.

Organisatie
IMPACT is een pilotprogramma dat gedurende de komende twee jaar onder de vleugels van Islemunda, podium van IJsselmonde opereert. Islemunda is verheugd over de start van IMPACT omdat daardoor nog meer nieuwe makers gebruik kunnen maken van haar podium en werkplaats op Zuid.
IMPACT wordt ondersteund door de Gemeente Rotterdam.


Meer informatie over het programma, vacatures en events is te vinden op de facebookpagina van IMPACT en www.impactproducties.com.
Of neem contact op met Stefanie via: impactproducties@gmail.com / 06 40 179 482