Donderdag 2 April 2020

Eva de Jong, nieuw bestuurslid Islemunda

Islemunda is op dit moment helaas gesloten maar achter de schermen gaan we door en zijn we heel blij dat Eva de Jong zich met haar kennis en enthousiasme wil inzetten voor Islemunda.
 
Eva de Jong:
 
Als penningmeester voor Islemunda komen mijn ervaringen en interesses prachtig samen!
Gestart na een studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in de muziek business bij Mojo Concerts in het financieel project management van allerlei concerten en festivals.
Daarna doorgestroomd naar de bredere rol van Hoofd Bedrijfsvoering in de culturele sector bij International Film Festival Rotterdam. Tenslotte ruim 3 jaar geleden bewust de maatschappelijke sector opgezocht bij een groot programma van Stichting de Verre Bergen: Stichting Nieuw Thuis Rotterdam. Dit programma heeft als doel 200 Syrische gezinnen verbeterd te laten integreren in Rotterdam. Daarbinnen verantwoordelijk voor de zakelijke teams (Finance, HR, Office Management), de woningcorporatie en de taalschool. En dan nu komen concerten, films en de diversiteit van de Rotterdamse samenleving in IJsselmonde mooi samen in mijn nieuwe bestuursfunctie voor Islemunda.
 
Als trotse inwoner van Rotterdam al ruim 20 jaar hoop ik met mijn kennis en ervaring een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het verder verstevigen van de positie van Islemunda binnen en buiten de wijk.