Vrijdag 22 December 2017

Soulmate Sessions

Een decemberavond speciaal voor jou en jouw soulmate(s). In een avondvullend muzikaal programma zal de Rotterdamse Gospel zangeres Joany Muskiet Jason Nicholson-Porter en Rotterdamse Artiesten Neda Boin en Jaskelis Igwe het podium delen met talentvolle stemmen van Zangstudio Nanda Akkerman en Music Matters.

Met een uitverkochte derde editie in 2016, komt de leukste Rotterdamse zangschool in 2017 opnieuw met een muzikale cocktail. Dit keer met swingende gospel en soul van toen en nu. In een avondvullend programma zullen talenten van Zangstudio Nanda Akkerman en Music Matters optreden in combinatie met internationale gastartiest(en).

Jason Nicholson-Porter
Hij is één van de talenten die afkomstig is uit de Britse Gospelmuziek scene. Jason Nicholson-Porter komt van het zonnige eiland Jamaica. Een dynamische zanger die in Londen woont wiens passie, energie, liefde en lof voor aanbidding resoneert door zijn liveoptredens. Een geluid waaraan Nederland mag worden blootgesteld. We starten in Rotterdam. Wees voorbereid op een onvergetelijke stem waarmee Jason jouw op elegante wijze meeneemt in de wereld van Gospel Music.

Joany Muskiet
Ook de Rotterdamse Gospel zangeres Joany Muskiet staat 22 december op ons podium. Liefde en zachtmoedigheid ontstaan voor jongeren van de straat, na het overlijden van haar zoon Breyten. Beter bekend als rapper H.E.L.D.E.R.H.E.I.D.
Met de stichting H.E.L.D.E.R.H.E.I.D 5314 is Joany een inspiratiebron voor jongeren van de straat en in gevangenissen. Met speciale projecten stimuleert zij om op een positieve manier muziek & lyrics te maken over hun eigen leven.

Het publiek van de Soulmate Sessions kan genieten van een avond vol verrassende muzikale ontmoetingen. Gastartiesten en zangtalenten worden muzikaal ondersteund door live band IMODIES onder begeleiding van toetsenist Djuwney. Er staat een kerstpakketje voor je klaar. Ben je erbij?

 

Tickets, klik hier