Maandag 22 Januari 2018

Sabrina Starke in Islemunda

Op 22 januari 2018 geeft Sabrina Starke een zangworkshop in Islemunda en zal alle tips en tricks met je delen op het gebied van zang. 

Het enige dat je hoeft te doen is je in te schrijven via de onderstaande link!

http://bit.ly/2m7gL01


----
Gotta Sing?! is een reeks inspirerende zangworkshops, gegeven door bekende Nederlandse artiesten, die hun muzikale kennis en ervaring met jou delen! Iedere workshop is uniek, motiverend en bijzonder.

VOOR WIE?
Woon jij in Rotterdam en ben je tussen de 14 en 20 jaar? Heb je affiniteit met muziek en met zang? Wil je ervaring opdoen, anderen ontmoeten en van elkaar leren? Of misschien wel je verborgen talent ontdekken? Dan is de Gotta Sing?! workshop dé ultieme ervaring!

WAT GA JE DOEN?
* In 2,5 uur ga je zingen onder begeleiding van een bekende artiest. Aan bod komen alle tips en tricks en vertelt de artiest leuke anekdotes om je zo op weg te helpen. En als je geluk hebt zingt ie ook nog een stuk mee of krijg je een mini optreden
* Je studeert vooraf 2 geselecteerde nummers in
* Tijdens de workshop is er live begeleiding door een professionele muzikant (piano of gitaar)

SPELREGELS
* Aan een workshop doen maximaal 15 jongeren mee (we verwerken de aanmeldingen op volgorde
van binnenkomst en betaling)
* Jongeren tussen 14 en 20 jaar oud en woonachtig in Rotterdam krijgen voorrang boven degenen die
niet binnen die leeftijdscategorie vallen of niet in Rotterdam wonen
* Om de kwaliteit van de workshops te blijven bieden vragen we een vergoeding van
€ 7,50 aan de deelnemers. Op deze manier kunnen we blijven werken met professionele artiesten. Entree van € 7,50 betaal je vooraf door je aan te melden via het formulier op de website en te betalen via Ideal. 

OVER SABRINA STARKE
Sabrina Starke is een selfmade, award winnende singer-soulwriter en producer. Door haar muzikale familie sloeg vanuit Suriname de eerste vonk van creativiteit op een zeer jonge leeftijd over Sabrina. Zowel met haar melodisch als krachtige stem creëert Sabrina Starke een bewustheid/alertheid in ieders hart.Sabrina heeft in haar carrière een aantal belangrijke awards in ontvangst mogen nemen voor haar muziek. Waaronder twee Edison Awards (Beste Nieuwkomer 2009 & de Edison Jazzism Peoples Choice) en twee Radio 6 Soul & Jazz Awards (Best Album 2013 & Best Song 2015).

Sabrina heeft al 5 albums en meerdere singles uitgebracht, waaronder in 2008 “Yellow Brick Road” (album) en “Do For Love” (single). Dit debuut werd snel opgepakt door Blue Note Records, die het album een jaar later opnieuw uitbrengen. Het leidde tot een plek in de top album charts voor 52 opeenvolgende weken en het album behaalde een platina status. Momenteel werkt Sabrina Starke aan nieuwe creatieve projecten, waaronder haar zesde album en haar eigen geproduceerde shows “The Soul of Reggae” en “Imagine: the Power of Music”. Gewapend met haar gitaar, zal deze creatieve geest haar gave gebruiken om anderen te inspireren, “one song at a time”.

Sabrina Starke heeft twee nummers uitgekozen die je van te voren dient in te studeren.
- SAMM HENSHAW – ONLY WANNA BE WITH YOU (LYRICS)
- ALICIA KEYS – TEENAGE LOVE AFFAIR (LYRICS)