Zaterdag 2 September 2017

Nieuw concept in Islemunda: Poliana Vieira programmeert

Nieuw in Islemunda!

Poliana Vieira programmert: Music Treasures

 

“Niels Veron: Mijn vuurplaats”, is een concertavond die Poliana Vieira in Islemunda programmeert en produceert, in het teken van componist/pianist en producer Niels Veron.

Niels Veron is een muzikant die rauwe emotie tot uiting brengt in Neoklassiek- en filmmuziek. Al op jonge leeftijd werd Niels achter de piano geschoven, waar hij niet meer weg van wilde. 

Op deze avond wordt de zaal omgetoverd tot een vuurplaats waar Niels een vriend ontmoet en zijn autobiografische composities deelt door samenspel. 

 

Een bijzonder intieme showcase-avond met een persoonlijk verhaal over hoe dit talent mede dankzij een existentiële crisis, het verlies van dierbaren en een geïsoleerd bestaan op het platteland, muziek heeft gevonden als een thuishaven van troost en bevrijding.
Opbouwende spanningen, prachtige wendingen en naakte waarheden in zijn stiltes, brengen je dichterbij het brein dat gebrandmerkt is door het leven en de liefde, passie en chaos. Werkeljk alles komt eruit tijdens een show van deze muzikale duizendpoot. 

 

Voorheen speelde Niels Veron al met verschillende artiesten zoals Ronnie Icon, Shirma Rouse, Poliana Vieira en in spraakmakende coverbands met muziek van Pink Floyd en Rod Stewart. 

Niels is de eerste gast van Poliana Vieira’s concept Music Treasures.


Als singer-songwriter, filmmaker en eigenaar van bedrijf Vieira Productions, staat Poliana voor het ondersteunen en mede-produceren van concerten voor muzikanten en artiesten, die een platform zoeken om hun eigen muziek te presenteren voor het opstarten van hun carrière. 

Op deze avond zal Poliana Vieira ook haar eerdere single “ Days Like This” met Veron vertolken, die zij samen hebben gemaakt voor haar album MOODS.

 

Genre: Neo Klassiek, Filmmuziek
Entree: 10,-

 

Klik hier voor kaarten

 

Voorproefje? klik hier