Dinsdag 16 September 2014

Neda Boin, muziekambassadeur van Rotterdam naar Islemunda!

Jongens en meiden tussen 14 en 21 jaar opgelet! Kom zingen in de Open Studio Islemunda bij UR VOICE. Iedere dinsdag o.l.v. Neda Boin voor €1,- tussen 18.30 en 19.30 uur!

 

Vanaf 15 september gaan de zanggroepen van UR VOICE weer van start in Rotterdam. In de zanggroepen van UR VOICE repeteer je wekelijks met je groep onder leiding van een zangcoach. Je bereidt optredens voor en kiest zelf je repertoire. Ben jij tussen 12 en 21 jaar? Meld je dan nu aan!

 

ZANGLES IN JOUW BUURT
Vanaf 15 september starten er negen zanggroepen van UR VOICE verspreid over Rotterdam. Jij kunt zelf kiezen aan welke groep jij mee wilt doen, op de dag, tijd en locatie die jou het beste uitkomt. De groepen bestaan uit maximaal 10 zangers en zangeressen. Jullie bepalen zelf welke liedjes jullie gaan zingen en worden begeleid door onze zangcoaches Neda Boin, Maxime Philips en Jordy van Toornburg.

 

ELKE ZES WEKEN ZANGLES
UR VOICE biedt jou de kans om op een laagdrempelige manier in te stromen in een zanggroep. Om de zes weken starten we met een nieuwe thema. De thema’s kunnen variëren van top 40 muziek, R&B, gospel tot dance muziek.  Sinds april zijn zanggroepen gestart in gemeente Delfshaven, Prins-Alexander, Hilligersberg-Schiebroek, Feyenoord, Hoogvliet, Centrum, Noord en Charlois. Vanaf 15 september kunnen Rotterdamse jongeren ook zingen in IJsselmonde.

 

OPTREDEN
Als de groepen er klaar voor zijn worden er optredens georganiseerd. Afgelopen zomer trad een aantal groepen al op tijdens Rotterdam Unlimited op het Schouwburgplein. Dit najaar staan er onder andere optredens in Grounds en in Theater Zuidplein gepland.

 

AANMELDEN
Lijkt het je leuk om met een gemotiveerde groep samen te zingen in jouw deelgemeente? Meld je dan nu hier aan.


Kosten zijn zes euro voor zes weken zangles.

 

UR VOICE is een project van Music Matters en Epitome Entertainment en wordt mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP), VSBfonds en gemeente Rotterdam.