Zaterdag 14 Februari 2015

Islemunda Live!

Islemunda Live
Music Matters organiseert in 2015 een nieuwe reeks concerten op het tofste podium van IJsselmonde, namelijk Islemunda! Music Matters is er voor iedere Rotterdammer in iedere wijk! Zo starten wij vanaf 14 februari 2015 met de concertenreeks Music Matters presents.. Islemunda Live. 

Valentijn special!
Music Matters organiseert speciaal voor jou een Valentijns-event! Ben jij nu al aan het plannen waar jij je vriend of vriendin mee gaat verrassen of ben je single en op zoek?! Music Matters presents.. Islemunda Live met een speciale ‘Valentijns’ line-up en een Valentijn diner*. Onder het genot van een hapje en drankje geniet je van de volgende Rotterdamse artiesten:

Orpheus
Een nieuwe generatie boyband geïnspireerd door de muzikale invloeden van pop, soul en gospel met een spectaculaire live show. Door het mengen van futuristische stedelijke pop muziek, heeft deze boyband de ambitie om de grootste popgroep van deze tijd geworden.

Ruben Tarmidi
Onlangs stond hij nog in de live shows van The Voice of Holland met het team van Ali B. Niet zo gek, want Ruben Tarmidi is opgegroeid met muziek van Stevie Wonder, Michael Jackson en Whitney Houston. De veelzijdige zanger die zingt in zowel r&b en soul als funk en pop komt uit een muzikale familie, waarin iedereen wel kan zingen of een instrument bespeelt. 

Music Matters en Islemunda bieden Rotterdams talent een podium en bevordert op deze manier de muzikale ontmoeting tussen de muzikanten en artiesten en brengt ze in contact met een breed Rotterdams publiek. 
www.musicmatters.nu

*Mond Brasserie en evenementen biedt een speciaal Valentijnsgerecht aan met vlees of vis voor maar € 7,50. Reserveren is verplicht, via: 010 – 3403039.

Music Matters presents… Islemunda Live
Orpheus
Ruben Tarmidi
DJ: Roma Rosaro
Host: Marvin Verwijk
Voorverkoop: € 5,00 Voorverkoop via www.islemunda.nl 
Tickets deur: € 5,00

Datum: zaterdag 14 februari 2015
Locatie: Islemunda, podium van IJsselmonde,
Herenwaard 17, 3078 AK Rotterdam
Deuren open: 20:30 uur
www.musicmatters.nu