Dinsdag 22 November 2016

Zet je schoen voor Rotterdam

Zet je schoen en ontvang een vrijkaartje voor een theater/filmvoorstelling in Rotterdam! 
Na de succesvolle acties in voorgaande jaren met ‘Zet je schoen voor India, voor Ghana, voor Uganda, voor Syrië en voor Rotterdam’ zamelen we nu opnieuw schoenen in voor een goed doel in Rotterdam: ReShare van het Leger des Heils.

HOE DOE JE MEE?
Ben je 12 jaar of jonger én uit je schoenen gegroeid? Lever je schoenen dan vanaf dinsdag 15 november tot en met maandag 5 december in bij Brasserie op Zuid in Islemunda of een van de andere deelnemende theaters: het nieuwe Luxor Theater, de Rotterdamse Schouwburg, de Doelen, Podium Grounds, Maaspodium of Islemunda. Je krijgt dan van Sinterklaas een kaart voor een kindervoorstelling cadeau! Samen met ReShare in Rotterdam zorgt Sinterklaas ervoor dat de schoenen goed terechtkomen. Hou er rekening mee dat kinderen er nog op moeten kunnen lopen.

LEVER HIER JE SCHOENEN IN BIJ
Islemunda, Podium van IJsselmonde / Brasserie op Zuid
Herenwaard 17

VOOR DE VOLGENDE FILMVOORSTELLINGEN 
- woensdag 7 december, 15.45 uur: Operatie Noordpool
- woensdag 14 december, 15.45 uur, Verrassingsfilm
- woensdag 21 december, 15.45 uur, Sneeuwkonigin 2

ACTIEVOORWAARDEN
Inleveren tot en met maandag 5 december 2016. De actie is voor iedereen t/m 12 jaar. Twee vrijkaarten per kind (ook als je meer paar schoenen inlevert, wat natuurlijk super goed is!).  

Zo lang de voorraad strekt. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere kortingen en passen.

Let op: je krijgt een vrijkaartje voor een voorstelling bij het theater waar je je schoenen inlevert, dus lever je schoenen daar in waar je een voorstelling wilt zien!

Voor meer informatie:www.zetjeschoen.nu