Woensdag 17 September 2014

Cinema Islemunda van start

Stichting... Actie! is een organisatie die zijn roots heeft in IJsselmonde. Sinds 2005 voert Stichting En Actie met veel plezier en enthousiasme educatieve filmprojecten uit voor jong en oud. Hollywood in de klas, is daarvan een goed voorbeeld. Het concept heeft al diverse educatieve filmprijzen gewonnen en wordt dit schooljaar landelijk uitgevoerd onder de noemer; UNICEF Kinderrechten Filmfestival.
Samen met de bewoners van IJsselmonde worden er in Islemunda diverse filmprojecten uitgevoerd. Films zijn er echter niet alleen om zelf te maken, maar nog meer om naar te kijken....


Woensdag: Cinema Islemunda

Met dezelfde passie en enthousiasme waarmee filmprojecten worden uitgevoerd, gaat Stichting En Actie ook aan de slag om op de woensdag mooie, verassende, ontroerende films met het publiek uit IJsselmonde en omstreken te delen. Een kleine maar gezellige filmzaal met alle eigenschappen van een reguliere bioscoop (fantastich beeld, geweldig geluid en comfortabelen stoelen gaan hiervoor zorgen. 

Speciale wensen...? 
Programmeur Ad van de Donk heeft met zijn 35 jaar zo’n beetje alle films gezien die je maar kunt bedenken. Naast de reguliere programmering op de woensdag zijn er voor de filmzaal (en eventueel ook de grote zaal) talloze andere vertoningen te bedenken. We denken aan speciale voorstellingen voor het onderwijs of een presentatie van een bedrijf of organisatie er zijn talloze mogelijkheden. 

Elke woensdag om 14.00 uur is er een kinderfilm en elke woensdagavond is er een volwassenenfilm om 20.00 uur.

Kijk op onze homepagina bij de filter voor de agenda of neem een kijkje op onze facebookpagina bij evenementen.