Vrijdag 15 Mei 2020

Sheree Lenting, Nieuwe Maker

Gefeliciteerd Sheree Lenting!!!!


Hard work pays off! Na een jaar lang zwoegen, onderzoeken en puzzelstukken verschuiven kan Sheree aan de slag met haar inspirerend en ambitieus plan.

Sheree zal zich binnen de Nieuwe Makersregeling van het
Fonds Podiumkunsten gedurende twee jaar verder ontwikkelen als choreograaf en artistiek leider van MOM, internationaal onderzoek verrichten naar de oorsprong en ontwikkeling van dansstijlen i.s.m. locals en twee producties maken. Met haar traject draagt ze bij aan de kennis over en de verdere ontwikkeling van dans en danstheater.


Dit doet ze samen met IMPACT en in samenwerking met partners Islemunda, podium van IJsselmonde en HipHopHuis en professionele coaches.


Volg haar op haar avontuur en blijf up to date over de ontwikkelingen en producties van Sheree via onze kanalen!

Dank aan Fonds Podiumkunsten voor de kans en het vertrouwen.

 

IMPACT is een platform voor een nieuwe generatie creatieve makers met professionele ambities. Bij IMPACT ontwikkelen zij hun makerschap, voor en achter de schermen.
Vanuit Rotterdam Zuid biedt IMPACT werk- en presentatieruimte, coaching op maat, produceert nieuw werk en verbindt makers en het werkveld.
Daarmee draagt IMPACT bij aan een inclusieve cultuursector in Rotterdam.

IMPACT wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en Islemunda, Podium van IJsselmonde. Voor meer informatie: www.maakimpact.co