Zaterdag 19 September 2020

IMPACT Showcase: Loops of Fear

 Op 19 september presenteren we een IMPACT Showcase!


Tijdens onze showcases zie je rough cuts, previews en try-outs.
Laat je verrassen door diverse onderwerpen en kunstvormen. Je maakt deel uit van het maakproces en helpt de makers hun ruwe diamanten te slijpen. Ervaar first hand de laatste ontwikkeling binnen onze wereld.

Be inspired en deel de IMPACT met ons!

In deze editie presenteren we de preview van Loops of Fear van de makers Hassani le Couvreur (X-Gen Crew, Pigeons Crew) en Argil Randon (X-Gen Crew).

Na jaren actief te zijn in de danswereld, zetten de broers hun eerste stap als duo-makers met hun debuut ‘Loops of Fear’. Ondanks Corona springen ze verder in het diepe en zetten ze alles op alles om hun eerste eigen danstheatervoorstelling te maken.

Loops of Fear gaat over de sociale druk die kunstenaars vaak ervaren: volg een ‘goede’ opleiding en kies voor een ‘normale’ baan. Je komt onvrijwillig in de grote maatschappelijke stroming terecht. Met deze voorstelling willen Hassani en Argil de kijkers inspireren hun gevoel te volgen en daarvan los te breken: Je start, je valt, je stopt, je begint opnieuw.
Take a leap of faith en spring!
In een bijzondere combinatie van Popping, House en Movement wordt het publiek meegenomen in een avontuur vol magie.

‘Loops of Fear’ komt tot stand in co-productie met IMPACT en Lloyd’s Company, en met inhoudelijke ondersteuning van Lloyd Marengo en Dennis Vooren. Met muziek van Luciano Hiwat Tkk.