ISLEMUNDA, PODIUM VAN IJSSELMONDE

Islemunda is een inspirerende ontmoetingsplek voor bezoekers van alle leeftijden en het podium voor artiesten, gezelschappen, culturele verenigingen, maatschappelijke partners en bedrijven.

In Islemunda geniet u van een breed aanbod van kunst & cultuur, zoals voorstellingen, festivals, workshops, modeshows, jamsessies en dinnershows. Van klein en intiem tot groots en meeslepend. De activiteiten worden voor en door de bewoners gerealiseerd in samenwerking met kunstenaars en andere creatieve professionals. Ook is Islemunda een geschikte locatie voor congressen, recepties, feesten en andere zakelijke en particuliere bijeenkomsten.

Islemunda heeft een een theater-/muziekzaal (120 stoelen), een filmzaal (50 stoelen) en 5 studio’s. Verder is er een gezellige brasserie, Brasserie Op Zuid met terras gelegen rondom het vernieuwde buitenplein aan de Herenwaard. Aangrenzend vindt u ook Bibliotheek IJsselmonde.

Islemunda werkt met verschillende partners. Onze programmapartners, het Rotterdams Wijktheater, Stichting En..Actie, YMP Producties, Bibliotheek IJsselmonde en Music Matters programmeren in Islemunda. Onze partners, productiehuis Mangrove, Cultuurraad voor Ouderen IJsselmonde, Theaterhuis De Kaap en H.E.L.D.E.R.H.E.I.D. produceren prachtige evenementen en voorstellingen. 

Naast de partners zijn er ook vele samenwerkingen. Zo werken wij samen met de Palmentuin, het Olympia College, VSO Herenwaard en de Cultuurscout van IJsselmonde.

Ook de komende maanden zal Islemunda weer bol staan van de activiteiten en evenementen voor de bewoners van IJsselmonde en Rotterdam.

Graag tot snel!

Jos Vijverberg, directeur Islemunda

Medewerkers:
Stefanie Vermeiren, directieassistent, Educatie
Arno Brouwer, Programmacoördinator, Marketing & Communicatie
Nicole van den Belt, Jim de Pooter, Wilson Bunga  
 
Jennie Cruz Calvo, assistent marketing & communicatie
Eric Guinee, assistent productie
en alle vrijwilligers van Islemunda

Bestuur:
Marco Rook (voorzitter), Dave Schwab, Sonja Feenstra-BruinsMarcel Schaap, Barbara van den Bosch, Aukje Bolle, Marjolein Masselink
 
Kijk voor foto’s van onze zalen op onze facebookpagina, klik hier